Ο άνθρωπος που έριξε το γιαούρτι στον Θόδωρο Πάγκαλο στα Καλύβια, μιλάει στο Πρώτο Θέμα και δηλώνει: «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζω Καρατζαφέρη»!

Ο Σπυρίδων Μ. (επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) είναι κάτοικος Κερατέας, οικογενειάρχης με τρία παιδιά και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισε Καρατζαφέρη. “Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες και επειδή ο Πάγκαλος υποστήριξε πως τον γιαούρτωσε άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ που το έριξα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισα Καρατζαφέρη!”

Στη συνέντευξη του ο Σπυρίδων Μ. ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν προγραμματισμένη αυτή του η ενέργεια και ότι δεν μετανιώνει για την αντίδρασή του. "Ήταν ένα ξέσπασμα της οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ που καίει την περιοχή μου, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας".

Και συνεχίζει: “Ήταν προκλητική η στάση του κ. Πάγκαλου καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου . Δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες, ούτε καν από τη ρίψη του γιαουρτιού. Έδειξε δηλαδή ότι δεν τον ενδιέφερε να μας ακούσει και γι’ αυτό μπήκε μέσα στην ταβέρνα και συνέχισε το φαγητό του”.