«Το κράτος λειτούργησε πάρα πολύ αποτελεσματικά σαν έκτακτη ανάγκη», δήλωσε η βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, λίγες ώρες πριν ο πρόεδρος του κόμματός της επισκεφτεί το σεισμόπληκτο νησί του Ιουνίου. 

Και μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να χρειάστηκε 11 ημέρες να πάρει «μυρωδιά» ότι πρεπει να επισκεφτεί την Κεφαλονιά, η κα Θεοπεφτάτου όμως, αναγνώρισε τη δυσκολία του εγχειρήματος που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο κρατικός μηχανισμός.

Μάλιστα όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ FM, κλήθηκε να αξιολογήσει τη λειτουργία του συντονιστικού, απάντησε πως κατανοεί τη δυσκολία του να λειτουργήσουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.  

«Το καταλαβαίνω και αυτό που θέλω σε αυτήν την φάση είναι να βοηθήσω με τη δική μου πείρα και λόγω ειδικότητας αλλά και σαν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βάλω ζητήματα αλλά το πρώτο που προέχει είναι να λειτουργήσει ο μηχανισμός σε αυτήν την έκτακτη ανάγκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συντονιστικό. Καταθέτω τις απόψεις μου και νομίζω ότι οι περισσότερες γίνονται σεβαστές», συμπλήρωσε η κα Θεοπεφτάτου.

Π.Ρ.