Το απόγευμα τα όργανα της Συμφωνίας για τη Νέα Έλλαδα θα αποφασίσουν για τις συνεργασίες του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, η απόφαση θα είναι καθαρή, χωρίς να επιδέχεται παρερμηνειών. 

Ο κος Λοβέρδος θα αποδεχθεί την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει πως θα συμμετάσχει στη συνδιάσκεψη, αλλά και σε όλες τις διεργασίες για τον καταρτισμό του ευρωψηφοδελτίου. 

Στην απόφαση του κόμματος θα γίνεται σαφές ότι η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, παραμένει ως κόμμα και δε θα διαλυθεί ή απορροφηθεί. 

Η συμφωνία με τη ΔΗΜΑΡ δεν προχώρησε, μάλιστα φαίνεται πως στο κόμμα του κυρίου Λοβέρδου είναι χολωμένοι, με την στάση της ΔΗΜΑΡ στο θέμα του ονόματος αφού η Αγίου Κωνσταντίνου αρνείται να μπει το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου στο ψηφοδέλτιο. Όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα καθώς και ο κύριος Λοβέρδος σε συνομιλητές του έλεγε πως, δεν βλέπει με καλό μάτι την στροφή της ΔΗΜΑΡ προς το ΣΥΡΙΖΑ

Οι αγκάλες του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτές βεβαίως και για τον Ανδρέα Λοβέρδο και για τον Χρήστο Αηδόνη καθώς και οι δύο είχαν εκλεγεί το 2012 με το ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρει και καμία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο και πως ο ίδιος είναι βουλευτής της Β΄ Αθηνών.    

Ο.Α.