Τον δικό του χρησμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι σε περίπτωση που περάσει στο δεύτερο γύρο ο Γιώργος Καμίνης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τον στηρίξει.

«Ας στηρίξουμε τον ίδιο υποψήφιο» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook απευθυνόμενος προς την  κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: 

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και η (διασπασμένη έστω) Κεντροαριστερά κατέβαιναν στο δήμο της Αθήνας με κοινό υποψήφιο, θα τον έπαιρναν με περίπατο -ακόμη και στην περίπτωση που η Κεντροδεξιά κατέβαινε ενωμένη. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι επόμενος δήμαρχός μας θα είναι (και πάλι) ο Καμίνης. Θεωρώ αυτονόητο ότι στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που ο Σακελλαρίδης δεν περάσει στο δεύτερο γύρο, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να στηρίξει τον Καμίνη. Εξυπακούεται ότι στη (λιγότερο πιθανή) περίπτωση που ο Καμίνης δεν περάσει στο δεύτερο γύρο, η Κεντροαριστερά οφείλει να στηρίξει τον Σακελλαρίδη. Μακάρι να βρεθούμε στο δεύτερο γύρο προ του γλυκού διλήμματος Καμίνης ή Σακελλαρίδης, αλλά δεν νομίζω ότι η Κεντροδεξιά είναι τόσο αφελής για να μας κάνει το χατίρι. Τουλάχιστον εμείς, η Κεντροαριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουμε στο δεύτερο γύρο αυτό που οφείλαμε να κάνουμε από τον πρώτο: ας στηρίξουμε τον ΙΔΙΟ υποψήφιο».

 

 

 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.