Για διαφορετική μεταχείριση του ΣΥΡΙΖΑ από τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στη διάρκεια της εκπομπής του κ. Παπαδάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι ο κ. Παπαδάκης έχει μία μειωμένη ικανότητα να ακούει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή δεν είστε ο μόνος που έχει υψηλό IQ, έχουν και οι τηλεθεατές σας, νομίζω ότι καταλαβαίνουν μία διαφορετική μεταχείριση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος διερωτήθηκε: «Είδατε σήμερα μία διαφορετική μεταχείριση;».

Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε: «Στο θέμα των αγροτών ξεκινήσατε ότι δεν λέμε τίποτα, δεν έχουμε προτάσεις. Προσπαθούσατε να περάσετε αυτή την ιδέα. Δεν είναι ακριβές».

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε τότε ότι δεν έχει φανεί τόσο μαχητική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα έναντι άλλων κομμάτων, σε αντίθεση με άλλους τομείς.

Τελικά το «επεισόδιο» έληξε εκεί και δεν πήρε έκταση. Μάλιστα κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Παπαδημούλης έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τα επίθετα τους. «Εσύ Παπαδάκης, εγώ Παπαδημούλης αλλά κανείς δεν είναι Πάπας» ανέφερε...