Την ένταξή του ως υποψηφίου στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελιάς" προετοιμάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Η υποψηφιότητά του σύμφωνα με πληροφορίες ικανοποιεί ιδιαιτέρως και την ηγεσία του κόμματος καθώς στο πρόσωπο του βουλευτή Αρκαδίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βλέπει την συγκέντρωση των περισσότερων χαρακτηριστικών που θέτει ως προαπαιτούμενων για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο. 

Καταρχήν ο Κωνσταντινόπουλος είναι ένα στέλεχος της νεώτερης γενιάς, άφθαρτο με υψηλή δημοτικότητα και το σημαντικότερο όπως αναφέρουν από το ΠΑΣΟΚ "δεν έχει κρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα του". 

Ο Κωνσταντινόπουλος διαθέτει επικοινωνιακά στοιχεία και πρωτίστως η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο ικανοποιεί και τα στάνταρτς των 58 που δεν θέλουν σ' αυτό να δουν παλαιά ή κορυφαία στελέχη που έχουν απαξιωθεί στην συνείδηση της κοινωνίας. 

Το σημαντικότερο ατού της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου είναι η υποστήριξή τους -σε σημείο εμμονής- στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς κάτι που φροντίζει ο ίδιος να επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία. 

Α.Π