Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στο ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα τηλεθεατή ο οποίος σχολίαζει την παρουσία στο πάνελ της εκπομπής δύο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανακοίνωσε στον αέρα ο δημοσιογράφος.

Ακούγοντας το μήνυμα ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν απαντάει και τόνισε ότι «Κάθε φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απέναντί του 4-5 οι οποίοι είναι κατεξοχήν τοποθετημένοι στο τραπέζι, για να βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ενδιαφέρεται κανείς και ανακοινώνεται τηλεοπτικά κάποια παρατήρηση, η οποία είναι εντελώς άστοχη κάποιου από το κοινό σας, το οποίο δεν είναι καθόλου σωστό».

Στην τοποθέτηση του κ. Λαφαζάνη παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ, Φεβρωνία Πατριανάκου, η οποία έκανε λόγο για δημοκρατία τύπου Βενεζουέλας.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Εσείς, γιατί πήρατε το λόγο; Συνήγορος είστε του κ. Παπαδάκη; Ορίστε που ζείτε. Στη δικτατορία των αγορών, στη δικτατορία των μνημονίων».

Η ένταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος, απευθυνόμενος στην κ. Πατριανάκου, τόνισε: «Με προσβάλλετε. Αφορά εμένα. Όταν υπάρχει μήνυμα, το οποίο πιστεύω ότι θίγει την εκπομπή, εγώ απαντάω».