Βουλευτικά έδρανα θύμιζαν τον βράδυ της Τρίτης τα καθίσματα στο Καραϊσκάκη. 

Το παρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε πλήθος βουλευτών, ωστόσο αυτός που τράβηξε τα βλέματα πάνω του ήταν ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, «ο κ. Παπανδρέου κάθησε σε απόσταση από μια ομάδα βουλευτών, οι οποίοι ναι μεν τον είδαν, αλλά ουδείς πήγε κοντά του για να τον χαιρετήσει. Και οι βουλευτές ήταν πολλοί, όπως ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος (πάντοτε με το φουλάρι του Ολυμπιακού), ο κ. Ι. Τραγάκης (πάντοτε θέλοντας να κάνει τον... κόουτς στον Ολυμπιακό), ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, ο οποίος κρατούσε ανά χείρας ένα πλαστικό ποτήρι και όταν τον ρωτούσαν τι πίνει, έλεγε... τσάι. Ηταν επίσης ο γαλάζιος βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, που ανακάλυψε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν έπινε τσάι (και δεν έδινε σε κανέναν) αλλά... ουίσκι (και το έκανε αμέσως μετά... βούκινο): «Νομίζεις ότι ήρθες σε γηροκομείο και μας λες ότι πίνεις τσάι;» του έλεγε. 

Δίπλα στους γαλάζιους βουλευτές κάθονταν ο κ. Νεράντζης και βουλευτές του ΠαΣοΚ, όπως ο κ. Κωνσταντινόπουλος (ο πρώην βουλευτής), ο κ. Τσιρώνης αλλά και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ορφανός». 

Με το πρώτο γκολ οι βουλευτές άρχισαν να πανηγυρίζουν. Στο δεύτερο γκολ δε, πανηγύρισαν ακόμη πιο θερμά. Σύμφωνα με το δημοσιευμα εκεί πρόσεξαν ότι και ο κ. Νίκος Παπανδρέου πανηγύριζε. Οπότε ο κ. Κέλλας αποφάσισε να του μιλήσει. Και τι του λέει νομίζετε; «Νίκο, είσαι γουρλής, νικάμε τη Μάντσεστερ με 2-0, να ξανάρθεις στο γήπεδο. Είσαι γουρλής, όχι σαν τον... αδελφό σου που μας έβαλε στο Μνημόνιο»...