Οι περισσότεροι το αγνοούν αλλά εκτός από τα «γνωστά» ονόματα των υποψηφίων υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος. Ο Μάριος Στρόφαλης κατεβαίνει υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα». 

Για εκείνους που αναρωτιούνται, ο Μάριος Στρόφαλης είναι 45 χρονών και σπούδασε μουσική και βιολογία.Μετά τη μετεκπαίδευση στο Παρίσι επέστρεψε στην Αθήνα και εργάζεται ως συνθέτης κινηματογράφου, θεάτρου, τηλεόρασης και ως μουσικός. 

Ο κος Στρόφαλης είναι δημιουργός μεταξύ άλλων και το προγράμματος του δήμου «μικρό Παρίσι των Αθηνών» που γίνεται πέριξ της πλατείας Βάθη εκεί που οι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα. Η επιτυχία του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι τέτοια που φέτος θα συμμετάσχει και το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5. 

O κος Στρόφαλης δίνει βαρύτητα στον πολιτισμό και έχει συγκεκριμένες προτάσεις ,πως μέσω του πολιτισμού μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας , να ανέβει ο τζίρος στην Αθήνα και να τονωθεί το τουριστικό προϊόν.Επίσης, είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις.

Ο.Α.