Ο Γιώργος Παπανδρέου «χτύπησε» και «χτύπησε» για τα καλά. Η ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο του ,λίγο μετά την επικοινωνία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι η ανακοίνωση του τέλους στις όποιες σχέσεις διατηρούσαν οι δυο τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ,ουσιαστικά λεει στα στελέχη που του έχουν απομείνει στον Πασοκικό μηχανισμό να μην είναι υποψήφιοι με την Ελιά.

Ο πρώην πρωθυπουργός δε θέλει σε καμία περίπτωση απ ότι λένε άνθρωποι οι οποίοι συνομιλούν μαζί του , να νομιμοποιήσει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και σίγουρα όχι με αυτόν τον τρόπο.

Ο κ.  Παπανδρέου ,εκτός όλων των άλλων φαίνεται πως δεν επιθυμεί ούτε φωτογραφία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αντιθέτως στελέχη που βρέθηκαν πολύ κοντά στον πρώην πρωθυπουργό , είναι τώρα στη ΔΗΜΑΡ και προσπαθούν από εκεί να συστήσουν τον τρίτο πόλο.

Η μάχη θα δοθεί το βράδυ των ευρωεκλογών οπότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει καταγράψει , όπως όλα δείχνουν , εκλογική συντριβή.

Από τους σχεδιασμούς όλων όμως λείπει ένα βασικό κομμάτι του πάζλ και αυτό δεν είναι άλλο από τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι σίγουρο πως ο κος Βενιζέλος δε θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε ό,τι γίνει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σίγουρα δε θα καθίσει να χρεωθεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και στο συρτάρι του υπάρχει και το πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος.

Ο.Α.