current views are: 1

10 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση05:41

«Γιώργο μην πριονίζεις το ΠΑΣΟΚ» είπε ο Βενιζέλος στον Παπανδρέου

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε την Παρασκευή. 

Δημοσίευση 05:41’
αρθρο-newpost

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε την Παρασκευή. 

Γράφει ο Ορφέας Αποστολόπουλος 

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε την Παρασκευή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να βρεθεί στο ΣΕΦ για τη συνδιάσκεψη της Ελιάς. Ο κος Παπανδρέου δημοσιοποίησε τις απόψεις του και τη διαφωνία του με το εγχείρημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Βενιζέλος αυτό που είπε στο Γιώργο Παπανδρέου είναι «Είναι προς το συμφέρον το δικό σου και των πεπραγμένων των κυβερνήσεων σου να πάει καλά αυτή η κυβέρνηση» στέλνοντας μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό να μην κάνει πράξεις που δημιουργούν προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ και την κυβερνητική πλειοψηφία .  

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε σύσκεψη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι δημοτικές και περιφερειακές, εκλογές. 

Απόντες αδικαιολογήτως , με αποτέλεσμα να δημιουργείται «θέμα» ήταν οι κύριοι Μωραίτης, Χρυσοχοίδης ,Σιφουνάκης.
Ο κ. Σαχινίδης ενημέρωσε τηλεφωνικώς πως δε θα μπορούσε ενώ αρκετά μέλη της Κ.Ο δήλωσαν ασθένεια. 

Στη σύσκεψη ετέθη ο προβληματισμός από κάποιους βουλευτές αναφορικά με το ασυμβίβαστο βουλευτών- υποψηφίων ευρωβουλευτών. Υποστηρίζουν κάποιοι από τους βουλευτές πως «από την στιγμή που το κάνει ο Σαμαράς, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Ο κος Κωνσταντινόπουλος πάντως, που φέρεται ένας εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών ενημέρωσε τους συναδέλφους τους πως αν επιλεγεί να είναι υποψήφιος τότε θα παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα .
 


σχετικα αρθρα