Τον είδαμε σε πρωινή εκπομπή του STAR. Ο λόγος για τον Θανάση Σκόκο, μηχανικό στο επάγγελμα,  στέλεχος του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη...
 
Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες ανακαλύψαμε πως ακολούθησε τη γνωστή πορεία των ανθρώπων της γενιάς του Πολυτεχνείου: ΑντιΕΦΕΕ, αργότερα ΠΣΚ, κεντρικό στέλεχος της ΚΝΕ και μετά του ΚΚΕ και μετά τι; Κατά δήλωσή του... «Την ψώνισα κάποια στιγμή νομίζοντας, για λίγο πιστέψτε με, ότι είχα πάρει καβάλα τον καπιταλισμό».
 
Και έτσι ήρθε το ΤΕΕ και η προεδρεία στο ΤΣΜΕΔΕ, όπου υπενθυμίζεται ο πρόεδρος διορίζεται από την κυβέρνηση και δεν εκλέγεται.  Επίσης υπενθυμίζεται πως το ΤΣΕΜΔΕ από ευγενές ταμείο κατέληξε στον ΕΟΠΥΥ... με τους μηχανικούς να εξακολουθούν να πληρώνουν υψηλότατες εισφορές για χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες.
 
Ενδιαφέρον έχει και το πώς περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του στο protagon.gr «Όταν φοιτούσα κατάλαβα ότι θα προτιμούσα να ήμουν Αρχιτέκτονας, αλλά έλα που δεν μπορώ να σύρω μια ίσια γραμμή.  Λυπήθηκα γι 'αυτό και άρχισα να ασχολούμαι με τις κατασκευές. Έτσι μπορούσα να χρησιμοποιώ αρχιτέκτονες και να τους κάνω τον έξυπνο. Έφτασα να έχω και τεχνική εταιρεία. Την ψώνισα κάποια στιγμή νομίζοντας, για λίγο πιστέψτε με, ότι είχα πάρει καβάλα τον καπιταλισμό. Ώσπου  συνήλθα και τα πούλησα όλα».
 
Τ.Α.