Την επίθεση που δέχθηκε από φοιτητές στο Imperial College στο Λονδίνο σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τί ακριβώς συνέβη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση ελλήνων φοιτητών. «Ήταν 30 - 40 έλληνες φοιτητές οι οποίοι άρχιζαν να φωνάζουν, να σφυρίζουν, να βρίζουν κτλ. για να μην γίνει η ομιλία» είπε χαρακτηριστικά ενώ απαντώντας στον κ. Παπαδάκη για το αν όντως ήταν Έλληνες ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «Έλληνες ήταν εννοείται» προσθέτοντας αναφερόμενος στους φοιτητές ότι «αυτά είναι εξαγώγιμα είδη της Ελλάδος στον ευρωπαϊκό πολτισμό».

Παράλληλα είπε πως οι φοιτητές που του επιτέθηκαν φραστικά «ήταν αριστεροί, προφανώς». «Αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Ήθελαν να μιλήσω, και έλεγαν αυτά που ακούτε στα ελληνικά πανεπιστήμια» πρόσθεσε.

Σε άλλη ερώτηση του κ. Παπαδάκη για το τί γίνεται σε βίντεο που τον δείχνει να είναι πολύ κοντά σε έναν φοιτητή και να μιλούν σε έντονους τόνους, ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε το περιστατικό. «Εκείνη τη στιγμή με έχει διακόψει γιατί λέει ότι έχουμε κόψει τους μσθούς για να τα δίνουμε στους δανειστές μας και πάω με το μικρόφωνο στο χέρι και του το δίνω να πει πόσα λεφτά έχουμε δώσει στους δανειστές μας αν ξέρει και εκείνος λέει αμήχανα δεν ξέρω» ανέφερε.