Να λύσει την «παρεξήγηση» γύρω από την υποψηφιότητα Μηλιού για το ευρωκοινοβούλιο επιχείρησε ο Γιώργος Παπαδάκης όμως τελικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον «άδειασε» όσους τον στέλνουν στην ευρωβουλή. 

 Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκαι παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής για να απαντήσει στα δημοσιογραφικές πληροφορίες και εκτιμήσεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ «διώχνει» τον κ. Μηλιο στην ευρωβουλή. Με επιχειρήματα που θύμιζαν άλλες εποχές... ισχυρίστηκε πως πρόκειται για «λανθασμένα δεδομένα, εξαιτίας συγκεκριμένων κομματικών πεποιθήσεων που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε», ενώ δεν απάντησε ως τι παρεμβαίνει και υπερασπίζεται τον κ. Μηλιό στα τηλεοπτικά παράθυρα.
 
Σήμερα το πρωί ο κ. Μηλιός απαντώντας στον Γιώργο Παπαδάκη δεν φάνηκε να ταυτίζεται με την άποψη του συντρόφου και συνηγόρου Κοντονή, καθώς χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη δραστηριότητά του στο κόμμα και συγκεκριμένα στον οικονομικό τομέα ενώ με μεγάλο δισταγμό είπε πως εάν το κόμμα τον ρίξει στη μάχη των τριπλών εκλογών δεν θα αρνηθεί. 
 
Επί της ουσίας φάνηκε πως ο κ. Μηλιός δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο, προτιμάει να μείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αλλά το πιο σημαντικό ότι η δημοσιογραφική εκτίμηση ότι κάποιοι θέλουν να τον «παρκάρουν» στην ευρωβουλή μπορεί να ενοχλεί αλλά βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. 
 
Τ.Α.