Είναι γεγονός πως τα πολιτικά επιχειρήματα των βουλευτών των δύο κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Οι σκληρές μνημονιακές επιλογές έφεραν μειώσεις μισθών και συντάξεων, 1,5 εκατ. άνεργους και φτώχεια σε όλους τους 'Ελληνες και δικαιολογίες όπως αυτή που χρησιμοποίησε σήμερα το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Κουτσούκος από το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. 
 
Είπε πως πολλές φορές και εμείς οι βουλευτές ψηφίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες νομοσχέδιο που έρχονται σε ένα άρθρο. Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή, ότι δεν μπορεί ένας βουλευτής να καταψηφίσει; Ότι εκβιάζεται από κομματικούς μηχανισμούς και προκειμένου να μην τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας υποκύπτει στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»;  Γιατί εσείς ψηφίζετε υπό δύσκολες συνθήκες αλλά ο λαός που σας ψήφισε βιώνει τις δύσκολες συνθήκες. 
 
Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα υπάρχουν μόνο επιλογές κ. Κουτσούκο... και επειδή η «Ρόδος είναι κοντά» με ενδιαφέρον αναμένουν τη στάση των βουλευτών στο επερχόμενο νομοσχέδιο σκούπα, το οποίο και αυτό θα έρθει πιθανότατα και πάλι σε ένα άρθρο.
 
T.A.