current views are: 1

20 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση10:42

Το «Ποτάμι», οι αφίσες, το λάθος και η συγνώμη

Συγνώμη για την αφισοκόλληση που έκανε στην Κρήτη ζητά Το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δημοσίευση 10:42’
αρθρο-newpost

Συγνώμη για την αφισοκόλληση που έκανε στην Κρήτη ζητά Το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγνώμη για την αφισοκόλληση που έκανε στην Κρήτη ζητά Το  «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Με ένα κείμενο στην ιστοσελίδα του κόμματος που υπογράφει ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφέρεται πως «ενώ έχουμε πει ότι θα τα κάνουμε όλα διαφορετικά, αποφασίσαμε να τυπώσουμε και να κολλήσουμε αφίσες α λα παλαιοκομματικά. Φυσικά πρώτα πήραμε άδεια από τον Δήμο Χανίων για την αφισοκόλληση και έπειτα τυπώσαμε 500 μεγάλες και 1000 μικρές αφίσες που κόστισαν 185. Νομίζω ότι τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν καν όλες, αλλά σίγουρα κολλήθηκαν αρκετές.

Και καταλήγει: «Η αφίσα που κολλήσαμε μπορεί να ήταν λίγο πιο ωραία, και η φωτογραφία του Σταύρου λίγο πειραγμένη και μιας άλλης λογικής, αλλά μια αφίσα είναι μια αφίσα, που σημαίνει ότι κολλιέται κάπου (έστω και στους Δημοτικούς πίνακες ανακοινώσεων), μετά σκίζεται, πέφτει κάτω, γίνεται σκουπίδι, ρυπαίνει. Και αναπόφευκτα κάποιες από τις αφίσες μας θα έχουν αυτή την κατάληξη. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητούμε συγγνώμη από τους Χανιώτες».

Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαφημίσουν την επίσκεψη, το ερχόμενο σαββατοκύριακο, στη Χαλκίδα και τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας.

 

Ντ.Κ.
 


σχετικα αρθρα