Είναι μια σειρά πολλών μεσαίων στελεχών από τους κομματικούς μηχανισμούς που ψάχνουν στέγη. Το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό οπότε όλοι ψάχνουν από κάπου να πιαστούν για να συνεχίσουν να βρίσκονται σε κομματική προστασία. 

Έτσι, πάρα πολλά στελέχη τις τελευταίες μέρες χτυπούν την πόρτα στο «Ποτάμι». Τα βιογραφικά που φτάνουν στα γραφεία είναι εκατοντάδες , ενώ κάποιοι που φαίνεται πως βιάζονται χτυπούν ακόμη και το κουδούνι στα γραφεία ζητώντας συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Οι δημοσκοπήσεις ,που δείχνουν πως το «Ποτάμι» θα έχει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές έχουν καταστήσει το κόμμα πόλο έλξης για πολλούς με αποτέλεσμα οι «Ποταμίσιοι» να ψάχνουν τρόπους αξιολόγησης όλου αυτού του ανθρώπινου δυναμικού. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί την Κυριακή στη Χαλκίδα όπου και εκεί θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο Π. ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ στη Μέσα Παναγίτσα του Δήμου Χαλκιδέων. 

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο κος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει τις θέσεις του κόμματος για την Ευρώπη θέλοντας να καταδείξει πως σε αυτές τις σημαντικές επετείους , εκτός από τις νίκες των προγόνων μας και των τσακωμών για τις θέσεις που θα καθίσουν οι επίσημοι , θα πρέπει να δείχνουμε και τι πιστεύουμε για το μέλλον. 

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και το «Ποτάμι» αναμένεται να ανακοινώσει κάποιους εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος.   

O.A