current views are: 4

24 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση13:19

Επίθεση Περισσού στο Στάθη – «Είναι η “μονταζιέρα” του ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση στο σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο εξαπολύει μέσω του 902.gr το ΚΚΕ.

Δημοσίευση 13:19’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση στο σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο εξαπολύει μέσω του 902.gr το ΚΚΕ.

Σφοδρή επίθεση στο σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο εξαπολύει μέσω του 902.gr το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τον Περισσό, ο Στάθης αναλαμβάνει χρέη… «μονταζιέρας»,  που «όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ζορίζεται από τις αποκαλύψεις του ΚΚΕ αναλαμβάνει το βρώμικο ρόλο να ρίξει λάσπη στο ΚΚΕ πασπαλισμένη με δήθεν “τίμια και αντικειμενική αριστερή κριτική”».

Όπως αναφέρει το κείμενο του 902.gr, «Ο Στάθης Σταυρόπουλος ισχυρίζεται ότι το ΚΚΕ βάζει “πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο παρονομαστή με τη Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι” και ότι τάχα το ΚΚΕ έχει φτάσει στο σημείο να έχει “εμπάθεια που φθάνει να τσουβαλιάζει από πλευράς ηγεσίας του ΚΚΕ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ως απότοκα των “αγανακτισμένων“». 

«Ενοχλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ που το ΚΚΕ δεν πατάει τη μπανανόφλουδα και δεν κλείνει τα μάτια, αποκαλύπτει στο λαό το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως της νέας σοσιαλδημοκρατίας, του ενός εκ των δυο πόλων στο νέο διπολισμό. Ενοχλούνται γιατί οι αποκαλύψεις του ΚΚΕ είναι ακριβώς αποκαλύψεις. Γιατί το ΚΚΕ δεν ασκεί ηθικοπλαστική κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάνει δίκη προθέσεων (όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο Στάθης Σταυρόπουλος). Ενοχλούνται γιατί το ΚΚΕ ασκεί πολιτική κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική τοποθέτηση των στελεχών του», αναφέρεται στο κείμενο που καταλήγει:

«Οι ύβρεις του Στ. Σταυρόπουλου, επιστρέφονται σ’ αυτόν και στο κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι γιατί έτσι το θέλει το ΚΚΕ, αλλά γιατί αυτό αποδεικνύει καθημερινά η ίδια η πραγματικότητα. Ο μόνος που κάνει «διαρκή δίκη προθέσεων» στο ΚΚΕ, το «συκοφαντεί διαρκώς για δολιότητα, μάλιστα με μια εμπάθεια που αγγίζει τα όρια της ψύχωσης» είναι οι αρθρογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο Στάθης Σταυρόπουλος. Δε θα στραβωθούμε επειδή αυτοί ονειρεύονται υπουργικές θεσούλες».

 

Ντ.Κ.
 


σχετικα αρθρα