Την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί το βίντεο της επίθεσης του Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ανατροπή» η κ. Κανέλλη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, «τσογλάν μπόι» αφού όπως είπε τη χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό υλικό.

«Λέει στο ντοκιμαντέρ, ότι εγώ ρίχτηκα στον Κασιδιάρη, ότι εγώ του επιτέθηκα πρώτη; Έτσι γράψανε, ψάχνω ένα αντίγραφο του ντοκιμαντέρ και δεν το βρίσκω πουθενά», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα ως «τσογλάνι» η κ. Κανέλλη τόνισε ότι φέρει την προσωπική ευθύνη των λεγόμενων της, αφού όπως είπε «ήταν συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελάει απέναντι σε φασιστική πρακτική είναι τσογλάνι. Φέρω εγώ την προσωπική ευθύνη να χαρακτηρίσω τσογλάνικη συμπεριφορά την χρησιμοποίηση του χαστουκιού για την ηρωοποίηση του Τσίπρα γιατί εγώ εκείνη την ώρα σηκώθηκα να υπερασπιστώ τη συνάδελφο Δούρου».