Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται δικαιωμένοι με τη λύση που προωθείται στο θέμα του γάλακτος. Οι διαφωνούντες βουλευτές θεωρούν πως μετά τις αντιδράσεις τους το υπουργείο Ανάπτυξης έκανε πίσω και ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους. 

Θάνος Μωραίτης , Μιχάλης Κασσής πρωτοστάτησαν στο θέμα του γάλακτος και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι και απέναντι στους αγελαδοτρόφους, και απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και απέναντι σε συναδέλφους τους στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ που τους κατηγορούσαν για την στάση τους. 

Και ενώ το θέμα αυτό φαίνεται πως τελείωσε ένας προβληματισμός που δεν είχε φύγει ποτέ από στελέχη του ΠΑΣΟΚ επανέρχεται έως την ψηφοφορία της Κυριακής. 

Ο προβληματισμός ακούει στο όνομα Γιώργος ΠαπανδρέουΟ πρώην πρωθυπουργός με δημόσιες παρεμβάσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως πρώτον δε θα ρίξει την κυβέρνηση και δεύτερον θα δει το πολυνομοσχέδιο και θα τοποθετηθεί. 

Τώρα, πολλοί περιμένουν να δουν την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου στο πολυνομοσχέδιο και αν θα υπερψηφίσει ή θα καταψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες. 

Για να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις του πρώην πρωθυπουργού είχε επικοινωνήσει μαζί του ο υπουργός των οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Μετά από εκείνη την επικοινωνία ο Γιώργος Παπανδρέου είχε διαμηνύσει πως περιμένει να δει το πολυνομοσχέδιο και να τοποθετηθεί. 

Όλοι λοιπόν περιμένουν τώρα τον πρώην πρωθυπουργό να ανακοινώσει την απόφαση του.   

Ο.Α.