Συνέντευξη στο Bloomberg έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καθώς δεν δέχεται με τίποτα να μιλήσει σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης. 

Ο κος Παπανδρέου δύο ημέρες μετά το όχι στη Βουλή ρωτήθηκε για την ψήφο του, την σταθερότητα της κυβέρνησης και για το αν θα κάνει νέο κόμμα. 

Για την ψήφο της Κυριακής ο κος Παπανδρέου είπε πως είναι θέμα αρχών για εκείνον να μην ψηφίσει έναν νόμο που μεταφέρει τις απώλειες των τραπεζών στους φορολογούμενους καθώς δεν μπορούν συνεχώς οι πολίτες να σηκώνουν τα βάρη των τραπεζών. 

«Ήταν μια προσωπική ψήφος ,μια πολιτική ψήφος για μια δημόσια τοποθέτηση για τα συστημικά προβλήματα της Ευρώπης».
Ο κος Παπανδρέου ξεκαθάρισε πως στηρίζει την κυβέρνηση ωστόσο τόνισε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα στο θέμα των μεταρρυθμίσεων. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφορικά με τις ευρωεκλογές τόνισε πως δεν είναι ξεκάθαρο ποιός προηγείται και προέβλεψε πως θα υπάρξει ψήφος διαμαρτυρίας. 

Στο τέλος της συνέντευξης που έγινε με φόντο την Ακρόπολη ο Γιώργος Παπανδρέου ρωτήθηκε αν μπορεί , κατηγορηματικά να διαβεβαιώσει,αν θα αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ για να κάνει νέο κόμμα. 

Η απάντηση χρήζει πολλών ερμηνειών. «Αυτά είναι απλώς φήμες και είναι επικίνδυνο να μιλάμε για φήμες την ημέρα της Πρωταπριλιάς» είπε ο κος Παπανδρέου και έτσι ολοκληρώθηκε η οκτάλεπτη συνέντευξη του. 

Ο.Α.