Με νέα στοιχεία και διαλόγους απειλεί ο βουλευτής τη Χρυσής Αυγής, τα οποία όπως είπε θα τα δώσει στη δημοσιότητα την κατάλληλο στιγμή. 

Σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha και στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για κατάργηση του Συντάγματος, ενώ είπε ότι όλη η Ευρώπη θα μάθει «αυτή την άθλια εκτροπή που βιώνουμε».

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει συζητήσεις και με άλλους βουλευτές από άλλα κόμματα, οχι όμως του ΠΑΣΟΚ και ισχυρίστηκε ότι τα όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος του τα έχουν πει και εκείνοι από την πλευρά τους.

Συγεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έχει μιλήσει και με τον κ. Παναγούλη τον οποίο είχε καλέσει να καταθέσει αλλά όπως είπε δεν πήγε γιατί δέχθηκε κομματικές πιέσεις, ενώ πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει και με τον κ. Βούτση ο οποίος μίλησε περί μεθόδευσης δημόσια. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί διάλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα απάντησε «γιατί τώρα συζητείται η παράταση της προφυλάκισης του Μιχαλολιάκου».

Σε ότι αφορά στον γιο του κ. Μπαλτάκου είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση,  ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, προανήγγειλε επίθεσή του προς τον πρωθυπουργό, για τον οποίο είπε πως θα πει κάποια πράγματα προσωπικά. «Θα καταθέσω κάποια ερωτήματα προς τον Σαμαρά σήμερα στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά. 

Α.Κ.