Σφοδρή ήταν η κόντρα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔΦαήλου Κρανιδιώτη με την υποψήφια ευρωβουλευτή με την «Ελιά», Αφροδίτη Αλ Σάλεχ τόσο στο στούντιο του Mega όσο και στο Διαδίκτυο, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι ο πρώτος δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ηρεμήστε κ. Κρανιδιώτη δεν θα σας κόψουμε από ευρωβουλευτή» είπε η κυρία Αλ Σάλεχ, με τον κ. Κρανιδιώτη να της απαντά: «Θέλετε και μια πίτσα να σας στείλουμε; Καφέ»; Και ο διάλογος συνεχίστηκε:

-Αλ Σάλεχ: Κύριε Κρανιδιώτη, συγκρατηθείτε πρωί πρωί.

-Κρανιδιώτης: Εσάς σας βλέπω να ενοχλείστε.

-Αλ Σάλεχ: Συγκρατηθείτε, δεν θα σας κόψουμε από ευρωβουλευτή.

-Κρανιδιώτης: Είναι πολύ αστείο αυτό που λέτε.

-Αλ Σάλεχ: Λέμε ότι δεν θα βοηθούσε, δεν είναι καλή ιδέα, συμβουλευτικά.

-Κρανιδιώτης: Κι εσείς ποιοι είστε που λέτε αυτά;

Η κόντρα, φυσικά δεν έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα, με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να ανεβάζει ένα καυστικό σχόλιο στο Twitter. «Ο Κρανιδιώτης ξέχασε φαίνεται το δημόσιο ξέπλυμα που εκανε στη ΧΑ, και μάλιστα λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα» έγραψε στον λογαριασμό της με τον Φ. Κρανιδιώτη να απαντά: 

«Μανδάμ, πείτε ξανά για τον ομαδικό βιασμό ελληνίδας από αλλοδαπούς: "Η βία φέρνει βία, ευθύνη για τον βιασμό έχουν οι εθνικόφρονες κλπ».

Στη συνέχεια η κυρία Αλ Σάλεχ έγραψε: «Πάντως ο @failosK σημερα προσπαθεί να πείσει ότι δεν είχε σχέση με τους ναζί. Ποιος ξεχνάει την κοινή εμφάνιση τους μετά τη δολοφονία Φυσσα;», ενώ εκείνος απάντησε «έχω βγει και με σένα στην τηλεόραση. Με σένα, το παραδέχομαι, έχει πιο πολλή πλάκα».

Β.Β.