Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Σπύρου Βούγια και του Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, επειδή «σηματοδοτεί ένα παρελθόν το οποίο δεν θέλουμε να αναπαράγουμε».

«Ύστερα από τρεις μήνες παλινωδιών, ο Γιάννης Μπουτάρης εδέησε επιτέλους να απαντήσει με τον γνωστό, προσβλητικό του τρόπο. Όμως το "παρελθόν", το οποίο ανέφερε ότι συμβολίζω, είναι αυτό πάνω στο οποίο πάτησε για να βγει δήμαρχος. Είναι, επίσης, οι ιδέες και οι προτάσεις μου, ανεκπλήρωτες ακόμη, που περιμένουν μάταια να υλοποιηθούν από τη διοίκησή του και συγκροτούν το προεκλογικό του πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούγιας.

«Αρκετά όμως ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα... "δεν υπάρχει". Αυτό που έχει σημασία, όπως έγραψα και στην επιστολή που του απέστειλα, είναι να ενημερωθούν εγκαίρως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα κίνητρα και τους στόχους μιας συγκεκριμένης ομάδας στη διοίκηση του δήμου που θεωρεί την πόλη ιδιοκτησία της. Στα σχέδιά τους η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν, προφανώς, εμπόδιο».

Yπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Βούγιας είχε στείλει βιογραφικό με e-mail στον κ. Μπουτάρη για να είναι υποψήφιος σύμβουλός του.

Αναμένεται με εδιαφέρον η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης...

Β.Β.