Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης περνώντας από... οντισιόν τα ευρωπαϊκά κόμματα.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει συνομιλίες με τους Φιλελεύθερους, τη Σοσιαλιστική ομάδα και τους Πρασίνους προκειμένου να αποφασίσει που θα εντάξει το «Ποτάμι».

«Με αυτές τις 3 ομάδες, βρίσκουμε κάποια κοινά σημεία και για τον τρόπο κυρίως που αντιμετωπίζουν τη χώρα. Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους Έλληνες. Γιατί αυτό μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Και δεν παρέλειψε να ξορκίσει την Αριστερά, στην οποία τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται ανελλιπώς, όπου σταθεί κι όπου... γράψει:

«Δεν πάμε ούτε με τους δεξιούς, ούτε με τους αριστερούς. Στους αριστερούς είναι και λίγο περίπλοκο και ξεχνάμε να το λέμε. Λένε κάποιοι, είσαστε θολοί με μία ομάδα, μα στην αριστερή ομάδα συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι εναντίον της Ευρώπης, κομμουνιστές δηλαδή και άνθρωποι απ’ το κομμουνιστικό κόμμα, κι επίσης στην αριστερή ομάδα συμμετέχουν άνθρωποι της ανανεωτικής αριστεράς στην Ελλάδα, που είναι εκεί για να διορθώσουν τα πράγματα της Ευρώπης. Άρα, αυτή η θολούρα, υπάρχει στις ομάδες. Σ’ εμάς δεν υπάρχει θολούρα. Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε την υπόθεση της Ευρώπης, της δίκαιης Ευρώπης».
 

Ντ.Κ.