current views are: 1

9 Απριλίου 2014
Δημοσίευση13:41

Αντιφατική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημόσια Τηλεόραση

Αντιφατική είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Δημοσίευση 13:41’
αρθρο-newpost

Αντιφατική είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Αντιφατική είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ενώ όπως διακηρύσσει δημοσίως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει τη Δημόσια Τηλεόραση και απαγορεύει στους βουλευτές της να συμμετέχουν στις εκπομπές της, ταυτόχρονα το Γραφείο Τύπου του κόμματος με φαξ που φέρει την επίσημη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και την υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη, ζητά από τη ΔΤ, τόσο την κάλυψη των εκδηλώσεων και των ομιλιών του Αλέξη Τσίπρα, όσο και την παροχή τεχνικών διευκολύνσεων και την δωρεάν διανομή του τηλεοπτικού υλικού (pool) στα ιδιωτικά κανάλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σε συνάντησή του με τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ3, ρωτήθηκε αν θα συνεχιστεί το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκπομπές της Δημόσιας και της ΝΕΡΙΤ και απάντησε: «Δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια στο Mega, θα πάω στη ΔΤ;». Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, η κεντρική του ομιλία καλύφθηκε και μεταδόθηκε από τηλεοπτικό van που διέθεσε η Δημόσια Τηλεόραση.

Μάλιστα σήμερα, με email προς τους διαπιστευμένους στο κόμμα συντάκτες, το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου τους ενημέρωνε ότι «το βίντεο με τα αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Λάρισα (8/04/2014), που αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μπορείτε να το ζητήσετε από τη Δημόσια Τηλεόραση»!

Π.Ρ.


σχετικα αρθρα