Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές. Δεν είναι και μικρό πράγμα όταν έπειτα από μνημόνια, φόρους, απολύσεις, ανεργία στα ύψη βρίσκεται η χώρα λίγο πριν το τέλος και την επανατοποθέτηση της στην κανονικότητα.

Ο κ. Βενιζέλος το επόμενο χρονικό διάστημα θα δίνει συνεντεύξεις. Θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει στην κοινωνία πως οι θυσίες έπιασαν τόπο και πως το ΠΑΣΟΚ έλαβε τις αποφάσεις που έλαβε, για το καλό της χώρας.

Οι υποψήφιοι της Ελιάς, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχουν ως όπλο στις δημόσιες εμφανίσεις τους ακριβώς την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και τη διαφαινόμενη ανάκαμψη.

Όμως στη Χαριλάου Τρικούπη σχεδιάζουν επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια τους να καταδείξουν πως τώρα που έρχεται το τέλος των μνημονίων, θα έρθει και το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ως όχημα διαμαρτυρίας. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα κληθούν και να στριμώξουν τους αντιπάλους από το ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα θα υπενθυμίζουν την περίοδο που ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για Ζάππειο.

Οι ισορροπίες είναι δύσκολες καθώς δεν έχει σταματήσει η εσωκομματική μουρμούρα και τα στρατόπεδα περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.    

 O.A