Τη Δευτέρα 14 Απριλίου στις 10:00, στον «Διόνυσο»,  στην Ακρόπολη, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Καμμένο. Θα ανακοινωθούν συνεργασίες με Κινήματα για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές.

Για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  προσκάλεσε μέσω Διαδικτύου να υποβάλουν τα βιογραφικά τους νέοι και νέες που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός υποψηφίων με ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών, εξειδίκευση σε ευρωπαϊκές σπουδές και επαγγελματική εμπειρία.

Αξιολογήθηκαν τα βιογραφικά και στο πλαίσιο της άμεσης Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι που προκρίθηκαν θα συμμετέχουν σε ανοιχτή δημόσια κλήρωση για την κάλυψη θέσεων του ευρωψηφοδελτίου. Οι υπόλοιποι θα στελεχώσουν τις επιτροπές υποστήριξης Ευρωεκλογών.

Η ανοιχτή δημόσια κλήρωση θα γίνει μετά την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνου Καμμένου. Τα έξοδα των ανέργων υποψηφίων για την συμμετοχή τους στις εκλογές θα καλυφθούν από το Κίνημα.