Κατσικάκι στη λαδόκολλα και κρασί κόκκινο χύμα προτίμησε η γερμανίδα Καγκελάριος.

Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν της ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ταβέρνα «Στροφή», στην Ακρόπολη, η Άνγκελα Μέρκελ εντυπωσίασε με τις γνώσεις της για την ελληνική κουζίνα.

Στο μενού υπήρχαν επίσης μοσχαράκι κοκκινιστό και κρασάτος κόκκορας, ενώ για σαλάτα η κ.Μέρκελ προτίμησε καπνιστή μελιτζάνα.

Για επιδόρπιο, σύμφωνα με το «Βήμα», επελέγη καρυδόπιτα με παγωτό.

Μετά το δείπνο η Άνγκελα Μέρκελ σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε στην κουζίνα για να δώσει αυτοπροσώπως τα συγχαρητήριά της στο σεφ.