Νεότερος από άλλους αρχηγούς κομμάτων και εξοικειωμένος, μεν, με την τεχνολογία και το διαδίκτυο, φαίνεται πως ο Σταύρος Θεοδωράκης δυσκολεύεται να κατανοήσει την λειτουργία των social media και την... νοοτροπία των χρηστών αυτών των μέσων.

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα εξέδωσε μια ανακοίνωση για τα... troll του διαδικτύου τα οποία τα απέδωσε σε στρατολογημένους από άλλα κόμματα ανέργους με στόχο το «Ποτάμι», σήμερα ανέβασε κι άλλο τους τόνους με στόχο... τον cocobilly.

Γνωστός σε αρκετούς χρήστες του twitter, ο cocobilly, που υπογράφει ως Σ.Θ. και φέρει φωτογραφία του Σταύρου Θεοδωράκη, έγραψε: «Η Κούνεβα με το "Ποτάμι" συζητούσε, στο ΣΥΡΙΖΑ πήγε».

Σε άλλη του ανάρτηση, απαντώντας σε άλλον χρήστη ο οποίος λέει ότι «η Κούνεβα έγινε ιερή αγελάδα επειδή κάποιος τρελός της έριξε βιτριόλι», ο cocobilly απαντά-προφανώς ειρωνικά: «Της έριξαν βιτριόλι επειδή ζήλευαν την ομορφιά της»

Αυτή η στιχομυθία «εξόργισε» το Σταύρο Θεοδωράκη που με μια του δήλωση μετέτρεψε σε... βαρυσήμαντα όσα λέει ο καθένας στο διαδίκτυο:

 

«Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστός χρήστης @cocobilly συνεχίζει… Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε».

 

Ο cocobilly με τη σειρά του, ανταπέδωσε με ένα λακωνικό tweet:

 

Ντ.Κ.