Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τον ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και το σύστημα έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπόμπη του Γιώργου Σατσίδη στο Mega Cosmos.

Για τις κριτικές που δέχεται ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εγώ όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη Νέα Δημοκρατία. Όποιος δεν υμνεί το σύστημα, σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ ανέφερα το παρόν σύστημα. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσω αυτό που θα έρθει, αν θα έρθει… ας έρθει με το καλό και δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτούς που είναι εξουσία».

Σχολιάζοντας το «Ποτάμι», ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πολύ καλός ως δημοσιογράφος, αλλά δεν τον κρίνει σαν δημοσιογράφο.

«Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει «τέλος πια!»Σε ποιο πράγμα λέει «τέλος πια!»; Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε; Αυτό που είπε δηλαδή είναι «ως εδώ, δεν θα έρθουν οι άλλοι και θα παραμείνουμε εμείς» και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα», τόνισε.