Δεν τίθεται θέμα αν είναι εντός ή εκτός γραμμής ο υπουργός παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος επειδή παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Γιάννη Μώραλη ωστόσο η παρουσία του συζητήθηκε έντονα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Και αυτό γιατί η ΝΔ επισήμως δεν έχει δώσει χρίσματα αλλά ο κ Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αμέσως μετά το γεύμα του με τον πρωθυπουργό σε μεζεδοπωλείο του Πειραιά. Η κόντρα Μιχαλολιάκου -Αρβανιτόπουλου πάντως δεν είναι τωρινή αλλά καρατάει από τις βουλευτικές εκλογές και αυτό γιατί η ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι εκλέγει δύο βουλευτές.  

Ο ένας είναι ο Αρβανιτόπουλος και ο άλλος είναι ο γαμπρός του κ Μιχαλόλιάκου .Τώρα αναφορικά με τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου περί δημιουργίας ενός νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά κορυφαία κομματική πηγή ανέφερε ότι είναι προσωπικές του απόψεις που δεν τις λέει τώρα αλλά εδώ και καιρό. 

Στο ζήτημα δε που ανέκυψε με την Ντόρα Μπακογιάννη το Μέγαρο Μαξίμου είναι απολύτως ικανοποιημένο από την διάψευση της βουλευτού ενώ κυβερνητική πηγή σχολίαζε ότι δεν είναι τυχαία η δημοσίευση αυτής της δήλωσης σε ΑΥΓΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να καλύψει τις δικές του αδυναμίες προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα στη ΝΔ . 

Γ.Γ.