Άναψαν τα αίματα στο Twitter μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση όταν ο τελευταίος σχολίασε την σημερινή ημέρα.

«Σαν σήμερα,το 2010,πολιτικά,επιχειρηματικά,δημοσιογραφικά κι ολιγαρχικά σαπρόφυτα 30+5 ετών μεταπολίτευσης οδήγησαν την Ελλάδα στο μνημόνιο» έγραψε ο κ. Ραγκούσης προκαλώντας το «καρφί» του κ. Γεωργιάδη ότι τότε εκείνος ήταν περαστικός.

«Εσείς προφανώς ήσασταν περαστικός ε;...» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και η κόντρα άρχισε...

«Ευχαρίστως μιλώ για το 2010 με εσένα,να σου θυμίσω την ποινή που σου επέβαλε επιτροπή δικαστικών επειδή παραβίασες ως υπ.περιφερειάρχης τον νέο τότε νόμο για το μαύρο πολιτικό χρήμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ποινή,που 2 χρόνια μετά,σου διέγραψε με ντροπολογία νύχτας η κυβέρνηση διαπλοκής που μετέχεις. Δώσε τώρα στη δημοσιότητα το πρακτικό της ποινής που σου επέβαλε η ανεξάρτητη επιτροπή δικαστικών και την ντροπολογία» έγραψε ο κ. Ραγκούσης.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν παραβίασε τίποτα λέγοντας πως έχει απόδειξη μέχρι και για τους καφέδες.

«Τίποτε δεν παραβίασα και θα έπρεπε να ντρέπεστε. Η ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Υπουργείου σας κλείδωσε μια εβδομάδα νωρίτερα για όσους δεν πέρασαν στον β´ γύρο γί´αυτό και μπήκαν αυτά τα πρόστιμα και σε μένα και σε πολλούς αλλους. Θύματα της δικής σας προχειρότητας! Αντί για συγγνώμη μας εγκαλείτε κιόλας! Απόδειξη μέχρι και για τους καφέδες είχα!» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. 

 

 

 

Α.Κ.