Δεν έχει «ταβάνι» στις πολιτικές φιλοδοξίες του ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης αφού δεν λέει «όχι» ακόμα και στην πρωθυπουργία.

Μιλώντας στο Stigma Fm της Ζακύνθου, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε σε ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που ενδεχομένως θα σχηματιστεί μετά τις επόμενες βουλευτικές: 

«Οι ρόλοι δεν μοιράζονται με βάση τις φιλοδοξίες του καθενός. Υπάρχουν πολλά καβαλημένα καλάμια στην πολιτική. Αυτούς τους ρόλους τους μοιράζει, όταν πρέπει και όπως πρέπει, η λαϊκή ψήφος».

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» πρόσθεσε, απαντώντας σε επισήμανση ότι δεν αποκλείει την πρωθυπουργία ότι «όταν μπαίνεις στην πολιτική, δεν αποκλείεις τίποτε. Κάνεις μια προσπάθεια για το παραπάνω, γιατί πιστεύεις ότι θα πετύχεις. Δηλαδή, είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις».