Ένα τηλεφώνημα από την γυναίκα του που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συζητήθηκε κατά την χθεσινή Σύνοδο των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την ώρα που οι υπουργοί συζητούσαν σε μια βαριά ατμόσφαιρα για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, το τηλέφωνο του κ. Γεωργιάδη χτύπησε. Ηταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία του είπε: «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο».

Ο κ. Γεωργιάδης πετάγεται από τη θέση του, αφού η εγκυμονούσα σύζυγός του ζητούσε γυναικολόγο, αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και την προεδρία της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αφού ρώτησε και ξαναρώτησε τι πρόβλημα υπήρχε και όταν βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, της είπε: «Να πάρεις το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ και να κλείσεις ραντεβού και μετά να με ενημερώσεις» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Λίγα λεπτά αργότερα η κυρία Μανωλίδου στέλνει στον σύζυγό της ένα SMS: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας».

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους το μήνυμα της συζύγου του λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα»...