current views are: 1

5 Μαΐου 2014
Δημοσίευση04:25

Που θα κάνει τις προεκλογικές του ομιλίες ο Σαμαράς

Δύο τουλάχιστον προεκλογικές, ανοικτές, ομιλίες προβλέπει το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου.

Δημοσίευση 04:25’
αρθρο-newpost

Δύο τουλάχιστον προεκλογικές, ανοικτές, ομιλίες προβλέπει το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου.

Δύο τουλάχιστον προεκλογικές, ανοικτές, ομιλίες προβλέπει το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ανεβεί στις 15 Μαΐου στη συμπρωτεύουσα, όπου και μιλήσει σε μία προσπάθεια στήριξης και των υποψηφιοτήτων του Στ. Καλαφάτη και του Γ. Ιωαννίδη. 

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου, στο κλείσιμο δηλαδή της προεκλογικής περιόδου με τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού να εξετάζουν το ενδεχόμενο η ομιλία να πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κοντά στο Μουσείο και κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, σε ένα σημείο που συνδυάζει τη δόξα του παρελθόντος και την αυτοπεποίθηση του παρόντος. 

Το επόμενο Σάββατο, 10 του μηνός, ο κ. Σαμαράς προγραμματίζεται να δώσει το παρών σε εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γ. Κουμουτσάκου ενώ μεταξύ αυτών των εκδηλώσεων θα υπάρξουν επισκέψεις σε περιφέρειες της χώρας και εκδηλώσεις επικεντρωμένες σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες (νέοι, συνταξιούχοι, τουρισμός, α’γενής τομέας, γυναικεία επιχειρηματικότητα κ.α.) που θα έχουν ως στόχο να ξεδιπλώσουν τον προγραμματικό λόγο της Ν.Δ έναντι των συνθημάτων εκ μέρους της αντιπολίτευσης.  

Τ.Τ


σχετικα αρθρα