Ο Γιώργος Κουμουτσάκος μπήκε στον αυτοδιοικητικό στίβο με ευρωπαϊκές περγαμηνές.

Με θητεία σε διάφορες επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ως εδώ όλα καλά... Τρεις εβδομάδες όμως πριν τις εκλογές και ζήτημα εάν το όνομα του το γνωρίζουν οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας. Οι δυναμικές εμφανίσεις του στις περιοχές της Αττικής, ελάχιστες, η φρασεολογία του περιορίζεται στην τετριμμένη αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του, ενώ οι θέσεις του αν μη τι άλλο δεν εμπνέουν.

Το όραμα που είναι; Η δυναμική παρουσία και η επικοινωνία με τους πολίτες λείπουν, ενώ ταυτόχρονα δεν θα έλεγε κανείς πως ο υποψήφιος περιφερειάρχης σκύβει πάνω από τα προβλήματα των συμπολιτών του: Ακόμα και πριν μία εβδομάδα, όταν και βρέθηκε στην πλημμυρισμένη από τις βροχές  Νέα Μάκρη, η επίσκεψή ήταν περισσότερο επικοινωνιακή παρά ουσίας...

Η περιφέρεια Αττικής δεν είναι Στρασβούργο κύριε Κουμουτσάκο και ο «αέρας» που αποκτήσατε κατά τη θητεία σας στο ευρωκοινοβούλιο δεν φαίνεται να δίνει την απαραίτητη ώθηση στα «πανιά» σας!

Π.Β.