Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη αποτέλεσε το αντικείμενο μελέτης σε ομήγυρη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ,της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ πέντε βουλευτές του κόμματος έκαναν πηγαδάκι και έλεγαν τα δικά τους, ανέλυαν το δίλημμα Βενιζέλου και αν τελικά βρήκε στόχο ή όχι. 

Στην παρέα μπήκε βουλευτής με μεγάλη επιρροή στον πρωθυπουργό και ρωτούσε «σας παρακαλώ ,εσείς που την γνωρίζετε ,πείτε μου με την Τζάκρη τι γίνεται; Πως είναι δυνατόν να τη δέχονται στο ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια;». 

Ένας εκ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απάντησε « άκου δεν την ξέρεις τη Θεοδώρα. Το θέμα της είναι να βγει βουλευτής. Υπολόγισε πως με το ΠΑΣΟΚ δεν βγαίνει, στάθμισε τα πράγματα και θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ». 

Εκείνη την στιγμή από την αίθουσα της ολομέλειας βγήκε προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρέα τον φώναξε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε. Το ερώτημα και σε εκείνον ήταν για την κα Τζάκρη. «Δεν έχω να σας πω τίποτα ρε παιδιά, δυστυχώς από τη Τζάκρη δε γλιτώνουμε θα την πάρουμε στο κόμμα απ’ ότι μαθαίνω». «Ναι αλλά ψήφισε τα μνημόνια, ήταν υπουργός του Παπανδρέου» αποκρίθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε τα χέρια ψηλά και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος. 

Η παρέα συνέχισε τη συζήτηση και κάποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,θυμήθηκε πως δεν ήταν μόνο η κα Τζάκρη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά και η κα Θεοχάρη πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου η οποία σε συνεδρίαση της Κ.Ο απευθυνόμενη στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του είχε πει «πρόεδρε πάμε στα γκαβά». 

Φαίνεται πως και ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο «Παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ και είναι πρόθυμος να δεχτεί στο κόμμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχει και μεγάλη σημασία αν έχουν ψηφίσει ή όχι τα μνημόνια. 

Ο.Α