current views are: 1

12 Μαΐου 2014
Δημοσίευση09:48

Με τον Τζουμάκα ο Άρης Μουσιώνης, αφού πέρασε διερευνητικά από ΣΥΡΙΖΑ και Αλαβάνο

Στο ευρωψηφοδέλτιο του «Σοσιαλιστικού Κόμματος» του Στέφανου Τζουμάκα κατεβαίνει ο τέως βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αρης Μουσιώνης

Δημοσίευση 09:48’
αρθρο-newpost

Στο ευρωψηφοδέλτιο του «Σοσιαλιστικού Κόμματος» του Στέφανου Τζουμάκα κατεβαίνει ο τέως βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αρης Μουσιώνης

Στο ευρωψηφοδέλτιο του «Σοσιαλιστικού Κόμματος» του Στέφανου Τζουμάκα κατεβαίνει ο τέως βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αρης Μουσιώνης. Το προηγούμενο διάστημα είχε διερευνήσει την πιθανότητα να περάσει και αυτός στο Σύριζα, αλλά για άγνωστο λόγο, η απόπειρα δεν ευοδώθηκε. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε συγκεντρώσεις του κόμματος του Αλαβάνου, αλλά ούτε εκεί έμεινε, για να καταλήξει σήμερα υποψήφιος ευρωβουλευτής στο κόμμα του Στ.Τζουμάκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Άρης Μουσιώνης είχε ενεργό συμμετοχή στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ τελευταία ήταν άνθρωπος του Ανδρέα Λοβέρδου. Επί κυβέρνησης Παπανδρέου διορίστηκε διοικητής του Θεαγέννειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη και αργότερα ο τότε υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, τον διόρισε επικεφαλής της 1ης Διοικητικής Περιφέρειας Υγείας (ΔΥΠΕ) Αττικής με επιπλέον η αρμοδιότητα για τα τέσσερα ογκολογικά νοσοκομεία της, αναθέτοντας του δηλαδή τη διοικητική ευθύνη για το μεγαλύτερο τμήμα των υπηρεσιών Υγείας της χώρας Ο κ.Μουσιώνης εκείνη την περίοδο θα έβαζε τάξη κι αυτός στα οικονομικά της Υγείας αλλά η συνέχεια είναι γνωστή. Οι εργαζόμενοι στην Υγεία πάντως τον κατηγορούσαν ως πιστό μνημονιακό και είναι άξιο απορίας πως στη συνέχεια αναζήτησε την τύχη του στο αντιμνημονικό πολιτικό στρατόπεδο.

Ο κ.Μουσιώνης το συνηθίζει μάλλον να αλλάζει «στρατόπεδα» και είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ για πολλά χρόνια μέχρι και το 1999 εμφανιζόταν ως ένθερμος φιλοσέρβος και φέρεται να είχε ρόλο μεσολαβητή μεταξύ ελλήνων πολιτικών με τη Σερβική ηγεσία, μετά το 2000 πέρασε απέναντι και όπως ισχυρίζεται ο Τάκης Μίχας (φανατικά εναντίον των Σέρβων) του έχει δώσει στοιχεία που καίνε τόσο τους Σέρβους όσο και την ελληνική φιλοσερβική πολιτική ηγεσία και τον Ανδρέα .

Π.Σ.


σχετικα αρθρα