Την δική της απάντηση δίνει σήμερα η «Αυγή» για την συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την «Αυγή» δεν πρόκειται για καμία μυστική συνάντηση αλλά για μία επικοινωνιακή κίνηση σε μια γεμάτη ταβέρνα που έκανε ο γνωστός εφοπλιστής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας:

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά με ομιλήτές τον Αλέξη Τσίπρα τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα και τη Ρένα Δούρου, η υποψήφια περιφερειάρχης με μια παρέα φίλων έτρωγαν σε μια από τις πιο κεντρικές ταβέρνες της πόλης. 

Στην ίδια ταβέρνα εμφανίστηκε και ο γνωστός εφοπλιστής πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και υποψήφιος με τον συνδυασμό Μώραλη, Β. Μαρινάκης ο οποίος προς έκπληξη όλων κατευθύνθηκε προς το τραπέζι της συριζοπαρέας, τους χαιρέτησε και συζήτησε για λίγο μαζί τους. 

Ήταν μια εμφανώς επικοινωνιακή κίνηση, σε μια γεμάτη ταβέρνα, στην οποία μάλιστα έτρωγαν και σύμβουλοι του απερχόμενου περιφερειάρχη Σγουρού. 

Μια τέτοια «χειρονομία» έκανε όπως ήταν φυσικό, αίσθηση, αιφνιδίασε την παρέα της Ρένας Δούρου και αναπαρήχθη από τα γνωστά «αποκαλυπτικά» σάιτ ως «μυστική συνάντηση». 

Για τις προθέσεις του κ. Μαρινάκη κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη. Εντάσσονται στον σχεδόν ανοικτό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ; Είναι ένα σαφές μήνυμα προς τον Σαμαρά; Σχετίζεται με την πρόσφατη δήλωσή του ότι στον β΄ γύρο, αν δεν περάσει ο Μώραλης ο ίδιος θα ψήφιζε Δρίτσα; 

Άγνωστο και αδιάφορο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δίνει αταλάντευτα τη μάχη για τη νίκη και στις τρεις κάλπες, που θα είναι νίκη του λαού ενάντια στα συμφέροντα.