"Κακό χωριό τα λίγα σπίτια" λέει ο σοφός λαός μας. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες, λόγω της υποψηφιότητας της Μαριλένας Κοππά.

Αν το κόμμα κοβόταν στα δύο βέβαια, η κατάσταση θα ήταν εύκολη. Οι μεν θα έπαιρναν τη Δημοκρατική και οι δε την Αριστερά. Όμως οι πληροφορίες μας, φανερώνουν μια πολυεπίπεδη γκρίνια που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση και σε πολυ περισσότερα κομμάτια και θρύψαλα. 

Η κορυφή του παγώβουνου ήταν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού ο οποίος είπε ότι η Κοππά μεταφέρει στη ΔΗΜΑΡ τις ενδοπασοκικές συγκρούσεις. Τα νεύρα έχουν "ανάψει" για τα καλά μεταξύ των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Τα στρατόπεδα είναι τουλάχιστον δύο: εκείνοι που τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας της Μαριλένας Κοππά διότι φέρνει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και κυρίως το Παπανδρεϊκό και οι άλλοι που τη θεωρούν "ξένο σώμα" εντός της ΔΗΜΑΡ και γκρινιάζουν που βλέπουν να προβάλλεται από την ηγεσία

Στο δεύτερο στρατόπεδο βρίσκονται βουλευτές της ΔΗΜΑΡ οι οποίοι επιλέγουν ανοιχτά να στηρίξουν υποψηφίους γνωστούς ή άγνωστους, με το επιχείρημα "ας βγει όποιος άλλος εκτός από την Κοππά". Ο εκνευρισμός τους μάλιστα εντείνεται όταν ακούν τον πρόεδρο του κόμματος να στηρίζει ή να καλύπτει τη Μαριλένα Κοππά... αδιάκοπα. Τελευταίο επεισόδιο το "άδειασμα" στον Γρηγόρη Ψαριανό για τον οποίο ο κ. Κουβέλης είπε ότι δεν κατάλαβε τη δήλωση της κυρίας Κοππά. 

Όταν, βέβαια,  βλέπεις τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ στις δημοσκοπήσεις όλα αυτά είναι φυσικό να τα θεωρείς άσ...κοπα. Η ελληνική φυλή όμως εδώ και αιώνες κοπα...νιέται χωρίς αποτέλεσμα. 

Γ.