Πήγε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε ένα εστιατόριο να φάει με την παρέα του και βρέθηκε προ μεγάλων εκπλήξεων.

Εκεί που καθόταν και απολαύμανε το γεύμα του σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε περιχαρής η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η tv persona, όπως δήλωσε, «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ακομπλεξάριστος, πρωτοποριακός και ανατρεπτικός άνθρωπος. » Και αφού βρήκε την ευκαιρία η Τζούλια, την άδραξε για τα καλά.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται έκανε πρόταση στον Γιάννη Μπουτάρη για να κάνει εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης κι εκείνος πάλι κατά την ίδια, δέχτηκε. Συγκεκριμένα, η Τζούλια Αλεξανδράτου, δήλωσε: «Η συνάντηση με τον κύριο Μπουτάρη ήταν ξαφνική και απρόσμενη, εξαιρετικά ευχάριστη όμως αφού είχα την ευκαιρία να του προτείνω μια δική μου τηλεοπτική εκπομπή προσαρμοσμένη στο ύφος της δημοτικής τηλεόρασης.

Ο δήμαρχος με διαβεβαίωσε για την υλοποίησή της και τώρα το μόνο που μένει είναι να συζητήσω τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για να με δείτε από την επόμενη εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα για να φωνάζω ΑΕΡΑ». Μέχρι τότε μάλλον ο κύριος Γιάννης Μπουτάρης, θα «προφυλάσσεται» στις εξόδους του για να μην αναγκαστεί να φωνάξει εκείνος «ΑΕΡΑ».

Τώρα κατά πόσον όλα αυτά ισχύουν και θα υλοποιηθούν…