current views are: 1

18 Μαΐου 2014
Δημοσίευση18:51

Άγρια κόντρα Κανέλλη – Βούτση (Βίντεο)

Σφοδρή κόντρα είχαν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση.

Δημοσίευση 18:51’
αρθρο-newpost

Σφοδρή κόντρα είχαν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Σφοδρή κόντρα είχαν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση.

Ο τηλεοπτικός καυγάς ξεκίνησε όταν η κυρία Κανέλλη αναφέρθηκε σε δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου ότι προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει αέρα στα πανιά σχηματισμών στο πλαίσιο του ευρωσκεπτικισμού που καλλιεργεί. «Το ερώτημα ότι περνάει ο Κασιδιάρης στο δεύτερο γύρο εσείς το είχατε θέσει ένα μήνα πριν τις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του απάντησε λέγοντας ότι το ΚΚΕ μεταφέρει το αδιέξοδό του στη Χρυσή Αυγή και τόνισε απευθυνόμνεος προς την κυρία Κανέλλη ότι «δεν είσαστε εισαγγελέα της αριστεράς».

«Τόσο πολύ σας ενοχλεί που ο λαός ψηφίζει αριστέρα της αριστεράς;» αναρωτήθηκε ο κ. Βούτσης.

Αλλά η κόντρα δεν τελείωσε εκεί με την κυρία Κανέλλη να απαντά στην παρατήρηση του κ. Βούτση ότι για πρώτη φορά η αριστερά είναι στην πρώτη θέση, λέγοντας ότι «είστε η ενσωματωμένη αριστερά, μην το παίζεις ΕΔΑ και ΕΑΜ».

Η κόντρα κατέληξε με τον κ. Βούτση να ζητά από τη Λιάνα Καννέλη να δηλώσει τι θα κάνει το ΚΚΕ στο δεύτερο γύρο των εκλογών και τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντά «αυτό που πρέπει».   


σχετικα αρθρα