Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Την πολιτική γραμμή της Κουμουνδούρου ως προς το κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του κόμματος Ελένη Σωτηρίου

Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Κούρο χαρακτήρισε «κοινή λογική» την απόφαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξουν την πόρτα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού το οποίο είτε βρίσκεται σε σύγχυση, είτε είναι μπερδεμένο. Δεν νομίζω ότι το βοηθάνε πολύ να ξεκαθαρίσει ποια είναι η πραγματικότητα, ποια επιλογή  θα πρέπει να κάνει. Αλλά δεν καταλαβαίνω τελικά, οι ψηφοφόροι της Χ.Α. –είναι σωστό αυτό που είπαμε και θα το ξαναπούμε πολλές φορές – προφανώς και δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε νεοναζιστές, ούτε τίποτα τέτοιο». 

Το ποιος είναι μπερδεμένος και σε σύγχυση ας το αντιληφθεί ο αναγνώστης. Κι αν δυσκολεύεστε να βγάλετε συμπέρασμα από τα παραπάνω δείτε πώς συνέχισε την τοποθέτησή της η κυρία Σωτηρίου. «Επίσης, δεν ξέρω, έχουν κάποια δέσμευση; Οι ψηφοφόροι δεν είναι πολίτες;  Έχουν κάποιο λουράκι στο λαιμό τους, όπου θα πρέπει ο καθένας, είτε λέγεται Νέα Δημοκρατία και Σαμαράς, είτε Χρυσή Αυγή, επειδή τυχαίνει να ήταν και συνεταιράκια, έτσι; Ένα διάστημα πριν, επειδή τυχαίνει να υπάρχει μία κυβέρνηση στην Ελλάδα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, που υιοθετούσε ακροδεξιά ατζέντα, που είναι ενεργοί πολίτες, λέμε να σκεφτούν, λέμε να ενημερωθούν, όπως πρέπει και τους καλούμε πραγματικά να δώσουν μία ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό είναι μία βασική προϋπόθεση για την ανατροπή στην Ελλάδα και για ένα μήνυμα στην Ευρώπη.

Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι υποτιμητικό αυτό το οποίο λέγεται για τους ψηφοφόρους της Χ.Α. Λες και δεν μπορούν να έχουν κριτήριο οι ίδιοι και θα πρέπει κάποιος να του τραβάει από το λαιμό. Γιατί αυτό θέλει η Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και ο κ. Σαμαράς και επίσης είναι και υποκριτικό αυτό το οποίο γίνεται».

Αυτός ο πολιτικός πολτός ή αλλιώς... «χύμα» αποτελεί πολιτική γραμμή της Κουμουνδούρου. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας «δεν υπάρχει σωτηρία»! Αλλά τι να σου κάνει και η Σωτηρίου; Αυτά ακούει από τον Τσίπρα, τον Σκουρλέτη, τη Δούρου και τον Σακελλαρίδη αυτά καταλαβαίνει. 

Γ.