current views are: 1

23 Μαΐου 2014
Δημοσίευση12:27

Πυρά Απόστολου Κακλαμάνη κατά πάντων πλην «παλαιού ΠΑΣΟΚ»

Με όλους και με όλα μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ τα βάζει ο Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος καλεί όσους πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, μέσω της Ελιάς φυσικά. 
 
 

Δημοσίευση 12:27’
αρθρο-newpost

Με όλους και με όλα μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ τα βάζει ο Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος καλεί όσους πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, μέσω της Ελιάς φυσικά. 
 
 

Με όλους και με όλα μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ τα βάζει ο Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος καλεί όσους πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, μέσω της Ελιάς φυσικά. 
 
Στην επιστολή του τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορεί για δημαγωγία και λαϊκισμό, αλλά και με τη ΝΔ την οποία κατηγορεί για τη στρατηγική της τεχνητής πόλωσης και του διχασμού μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς
 
Επιτίθεται σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς κάνοντας αναφορά  στο «ΔΟΛειο αλλά και άλλα συγκροτήματα της «τηλεοπτικής» μας «Δημοκρατίας», που ελέγχονται ουσιαστικά από 3-4 μεγαλοτραπεζίτες στους οποίους είναι καταχρεωμένες οι ελλειμματικές εφημερίδες και τηλεοράσεις τους».
 
Υπερασπίζεται τον Γιώργο Παπανδρέου αναφερόμενος στα όσα λέγονται και γράφονται ότι έγιναν στις Κάννες χαρακτηρίζοντας αναληθές ότι «οι ξένοι , και όχι αυτοί εδώ,  επέβαλαν τον κ. Λ. Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό της χώρας»με σαφείς αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. 
 
Στρέφεται εναντίον του Ποταμιού  υποστηρίζοντας πως «όλοι αυτοί εργάζονται αόκνως για τη δημιουργία «νέου τύπου» κομμάτων, προσωπικών-ιδιωτικών κομμάτων (έτσι, χωρίς πρόγραμμα!) και με απολίτικους τίτλους, όπως «Ποτάμι», «Τελεία» κ.ο.κ. Όλοι αυτοί εξαγγέλλουν το «τέλος των ..ιδεολογιών!» και «μοστράρουν» αφειδώς τους «καινούργιους» αρχηγούς στο αφελές (;) τηλεοπτικό κοινό τους!». 
 
Τέλος προσπαθεί μετά από όλα αυτά να εμφανιστεί ενωτικός στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου και της πάλαι ποτέ κραταιής δημοκρατικής παράταξης το ΠΑΣΟΚ
 
Αναλυτικά η επιστολή του: 
 
«Αγαπητές/τοί, φίλες και φίλοι,
 
Όλοι γνωρίζουμε πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές της μεθαυριανής Κυριακής. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Καθώς και η στρατηγική της τεχνητής πόλωσης και του διχασμού του λαού μεταξύ Δεξιάς- Αριστεράς, που με ιδιαίτερο ζήλο απεργάζονται μαζί με τη Ν.Δ. 
Στόχος εξ αντικειμένου είναι το ΠΑΣΟΚ. Η προοδευτική δύναμη μέτρου και ευθύνης,  που απέτρεψε την άτακτη χρεοκοπία  την άνοιξη 2010 και κράτησε μόνο του όρθια τη χώρα.  Ελπίζουν, έτσι, να επέλθει η περίφημη «ανατροπή», μέσω της πολιτικής αποσταθεροποίησης. Αλλά, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί και το μόνιμο στόχο του γνωστού ΔΟΛειου αλλά και άλλων συγκροτημάτων της «τηλεοπτικής» μας «Δημοκρατίας», που ελέγχονται ουσιαστικά από 3-4 μεγαλοτραπεζίτες στους οποίους είναι καταχρεωμένες οι ελλειμματικές εφημερίδες και τηλεοράσεις τους.
Γι’ αυτό, με μη αναμενόμενα (;) εν μέσω εκλογών δημοσιεύματα των συντηρητικών “FT” και με αλλεπάλληλες εδώ αναδημοσιεύσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τα διατρέξαντα το Νοέμβριο 2011 στις Κάννες, μεταξύ του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και των Μέρκελ- Σαρκοζί, υποστηρίζουν ότι, τάχα, οι ξένοι τον υποχρέωσαν σε παραίτηση και ότι οι ξένοι, και όχι αυτοί εδώ,  επέβαλαν τον κ. Λ. Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό της χώρας. Τίποτε πιο αναληθές!
Τα ίδια ΜΜΕ συντηρούν και την ψευδή εικόνα κρίσης στο ΠΑΣΟΚ, χωρίζοντάς μας σε «Παπανδρεϊκούς», «Βενιζελικούς», «Σημιτικούς» κ.ά. Η απάντηση που οφείλουμε να δώσουμε στις 25 Μαΐου είναι ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον. Αυτή την έκκληση απευθύνω σε όλες και όλους σας, ακόμη κι αν έχετε, για οποιοδήποτε λόγο, αποστασιοποιηθεί. Αρκεί να πιστεύετε ακόμα στις αξίες και τις αρχές που διακηρύξαμε, με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτέμβρη 1974. Oι αξίες αυτές ισχύουν, έστω κι αν κάποια πρόσωπα τις καπηλεύτηκαν ή «λιποτάχτησαν» όταν «ήρθαν τα δύσκολα»!
Πρέπει να απαντηθεί πανηγυρικά το θράσος όσων νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγούν και να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες, ανάλογα με τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Αυτοί προεξοφλούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την, από ετών προωθούμενη, αποπολιτικοποίηση του λαού και των νέων. Όλοι αυτοί εργάζονται αόκνως για τη δημιουργία «νέου τύπου» κομμάτων, προσωπικών-ιδιωτικών κομμάτων (έτσι, χωρίς πρόγραμμα!) και με απολίτικους τίτλους, όπως «Ποτάμι», «Τελεία» κ.ο.κ. Όλοι αυτοί εξαγγέλλουν το «τέλος των ..ιδεολογιών!» και «μοστράρουν» αφειδώς τους «καινούργιους» αρχηγούς στο αφελές (;) τηλεοπτικό κοινό τους!
Την απάντηση αυτή θα δώσει, πιστεύω, ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος, στηρίζοντας με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχει με στελέχη του στο Ευρωψηφοδέλτιο του εκλογικού συνδυασμού “ΕΛΙΑ”. Στηρίζοντας, επίσης, προοδευτικές υποψηφιότητες σε όλη την Ελλάδα και στην Αττική, φυσικά, τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους υποψηφίους Δημάρχους που προέρχονται ή συνεργάζονται με  το ΠΑΣΟΚ.
 
 
Με ευχαριστίες και φιλικούς χαιρετισμούς 
 
 
                                                    Απόστολος  Χρ. Κακλαμάνης»

σχετικα αρθρα