Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Οι κάλπες έχουν ανοίξει και οι πολιτικοί αρχηγοί, οι υποψήφιοι για τους δήμους και τις περιφέρειες καθώς για την προεδρία της Κομισιόν, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όλοι τους θα κάνουν τις καθιερωμένες δηλώσεις έξω από το εκλογικό τμήμα που ο καθένας ψηφίζει. 

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 και ώρα 13.00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα  στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων. 

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς  θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:15 στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, θα ψηφίσει στις 09:30 στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην Κυψέλη. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 13:00 στο 2Ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου. 

Στο ίδιο σχολείο θα ψηφίσει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη Γ. Σακελλαρίδης. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 09:00, στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. 

Ο γγ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει Στο 1649 εκλογικό τμήμα, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας στις 10:30 π.μ.

Επίσης στις 10:30 ο  πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 41ο & 42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. 

O δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης στις 9.30 π.μ., θα προσέλθει στο 974ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 12o και το 115ο Δημοτικό Σχολείο, Κοργιαλενίου 2, στους Αμπελόκηπους. 

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Επικεφαλής τους Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», Ρένα Δούρου, στις 10:30 θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 10o Εκλογικό Διαμέρισμα, στο Αιγάλεω, στη διεύθυνση 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω. 

Ο πολιτικός της αντίπαλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός θα ψηφίσει στις 09.00 στο 4271ο εκλογικό τμήμα του ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης επί της οδού Αγνώστων Μαρτύρων 1 στη Νέα Σμύρνη. 

Στο 38ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου Β’ 12 στις 10:30 θα ψηφίσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ενώ ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,  θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:30, στο  9Ο  Γενικό Λύκειο Πειραιά.