Ένα αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο μου έστειλε έγκυρος πληροφοριοδότης των Παραπολιτικών του newpost. Είναι Παρασκευή 23 Μαϊου στις 20:20, δηλαδή ακριβώς την ώρα της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος. Λίγα στενά πιο πέρα, στο Κολωνάκι, εθεάθη ο Νικήτας Κακλαμάνης σε έκθεση ζωγραφικής του φίλου του Κώστα Σπυριούνη σε γκαλερί της Καρνεάδου. 

Φυσικά δεν περίμενε κανείς να βρίσκεται ο Νικήτας μεταξύ των στελεχών που ακολούθησαν και παρακολούθησαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διαγραφεί και είναι ελέυθερος να κάνει ότι θέλει και να πάει όπου επιλέγει. Αλλά στην Καρνεάδου; Εκεί δεν είναι η «φωλιά» του Άρη; Μόλις πέντε ημέρες από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών για το δήμο της Αθήνας και μετά τις πικρές δηλώσεις του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο Νικήτας μοιάζει, ατρόμητος και απτόητος, να αδιαφορεί για οποιονδήποτε κίνδυνο. 

Εμφανίζεται, μάλιστα, με πουλοβεράκι χρώματος lime (!), εντείνοντας με τον τρόπο του, το μήνυμα που ίσως θέλει να περάσει. Θυμίζω ότι το lime είναι πιο ξινό απ΄ το λεμόνι...  

Γ.