Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος ρωτήθηκε απο δημοσιογράφους πως είδε τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου "υπέροχηηηηηη" ήταν η απάντηση με τεράστια δόση ειρωνείας. 

Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βγάζουν καπνούς με τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος όχι μόνο δεν στήριξε την Ελιά , αλλά κατά κάποιους κύκλους έβαλε και τρικλοποδιές.

Επί του παρόντος το θέμα έχουν αποφασίσει να το κρατήσουν χαμηλά ωστόσο περιμένουν να δουν αν ο κος Παπανδρέου το επόμενο χρονικό διάστημα θα προβεί σε νέες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ

Ο κος Βενιζέλος διακηρύσσει πως δεν αποκλείεται κανένας από την επόμενη ημέρα. Πάντως στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν σκοπό να ανοίξουν και πάλι παρτίδες με στελέχη που έφυγαν απο το κόμμα και έχουν μιλήσει με τα χειρότερα λόγια και για το ΠΑΣΟΚ και για τον κύριο Βενιζέλο. 

Με την διέυρυνση που θα γίνει μέσω των κυρίων Λοβέρδου και Αηδόνη στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως έχουν και μια σχετική ευχέρεια για κινήσεις αν γίνει κάτι στραβό. 

Αν ο κος Παπανδρέου προκαλέσει ή πάει απέναντι από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τότε μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και το σενάριο της διαγραφής. 

Επί της ουσίας όμως ο κος Παπανδρέου είναι ξένο σώμα για το Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ

Ο.Α