Δεν πρόλαβε καλά - καλά να ολοκληρώσει τη δήλωση παραίτησης από πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη του κόμματος αμέσως δέχτηκαν μήνυμα με την παραπάνω αφίσα!

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα μιλήσει στην Τεχνόπολη ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης.

Ο τίτλος της πολιτικής ομιλίας, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε δέχεται... σφοδρή επίθεση από τα αριστερά, από ένα αιχμηρό κόκκινο τριγωνικό όργανο. Άλλα μικρότερα τέοια αιχμηρά αντικείμενα βρίσκονται διάσπαρτα στην αφίσα, απεικονίζοντας, με γραφιστικό τρόπο, τα αντίστοιχα κομμάτια στα οποία έσπασε η ΔΗΜΑΡ

Υπάρχουν όμως διαφορετικές ερμηνείες για τον ίδιο τον τίτλο: «ΔΗΜΑΡ  - Κεντροαριστερά», ως εδώ καλά, αλλά αυτό το «Τι να κάνουμε« σηκώνει τουλάχιστον δύο ερμηνείες. 

Πρώτη ερμηνεία: Χάσαμε σχεδόν όλους του ψηφοφόρους στις εκλογές, (Τι να κάνουμε...) 
Δεύτερη ερμηνεία: Στόχος τώρα είναι η μεγάλη Κεντροαριστερά. (Τι να κάνουμε, για να ενταχθούμε και να μη χάσουμε το τραίνο). Με την έννοια του τι πρέπει να κάνουμε. 
      
Η «Μεταρρυθμιστική Τάση» της ΔΗΜΑΡ διακρίνεται από ταπεινότητα, όπως βλέπουμε στη μικρή γραμματοσειρά στο κάτω μέρος της αφίσας. Ωστόσο, η προαναγγελία της ομιλίας δεν έγινε δεκτή με επιδοκιμαστικά σχόλια όπως διαβάζω στο διαδίκτυο.

Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να συμβεί στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 30/5.

Ιδού ορισμένα καυστικά σχόλια για τη βιασύνη των ..."Μεταρρυθμιστών": 

Η ηγεσία του κόμματος με τις πολιτικές της, ευθύνεται για την επαναφορά των ποσοστών της Δημάρ στα αρχικά επίπεδα του 2-2,5% Για την υπόλοιπη διαφορά μέχρι το 1,2% η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην εσωκομματική αντιπολίτευση και την προεκλογική πολιτική που άσκησε μέσω των τηλεοπτικών συχνοτήτων την μεγαλοεργολάβων καναλαρχών!

Βιαστική πράγματι. Κι εγώ εξεπλάγην, αλλά ίσως είναι αναγκαία μια πρώτη συνάντηση.

Βιάζεστε!!!!όργανα δεν υπάρχουν???


Πολυ βιαστικη κινηση παιδια... με σεβασμο και αγαπη το λεω 

με το που παραιτηθηκε ο Φωτης βγηκε και η αφισσα !!!!ποτε προλαβαν !!!