Σκληρή κριτική σε όσους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τάσσονται εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, άσκησε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM», δήλωσε ότι αν δεν υπήρχε ο «ψύχραιμος» Γιάννης Στουρνάρας στο όραμα να ορθοποδήσει και να μην καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπήρχαν αυτά τα αποτελέσματα από τη σκληρή πολιτική που εφαρμόστηκε.

«Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» τόνισε η κ. Πιπιλή, η οποία εκτίμησε πως η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο κ. Στουρνάρας «δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών, ως ένα «πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος» η οποία όπως είπε θα χαρακτηρίζεται από στέρεες τεχνοκρατικές βάσεις και όχι λαϊκισμό.

Χαρακτήρισε μάλιστα «ντροπή» βουλευτές της Ν.Δ. να ισχυρίζονται ότι έφταιγε ο κ. Στουρνάρας και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν «σκληρά» νομοσχέδια.

«Δεν εμπλέκομαι περαιτέρω. Θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα και με ενοχλεί γιατί δεν αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών την πολιτική, την αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το κυβερνητικό σχήμα και οι βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

Παράλληλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα είπε: «Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα» και ζήτησε να γίνει πιο τακτικό.

Ξεκαθάρισε επίσης, πως δεν την ενδιαφέρει, ούτε την ενδιέφερε ποτέ να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Ντ. Μ.